6 коментара
x-files-20151

Пълен трейлър за „Досиетата Х“

Мълдър и Скъли са остарели, но още са във форма в новия трейлър за десети сезон на The X-Files

След няколко снимки и 1-2 тийзъра от типа „не мигай да не ги изпуснеш“, FOX най-накрая пуснаха пълен трейлър за дългоочаквания десети сезон на „Досиетата Х“. В него горе-долу се изяснява и каква ще бъде причината емблематичното дуо на Мълдър и Скъли да се събере отново. Двамата вече са остарели (също като Скинър), но все още държат на принципите и целите си.

https://www.youtube.com/watch?v=_1SmJUBT5q0

Много, много, много се надяваме шестте серии, които ни очакват, да си заслужават и да не се окажат разочарование като последния филм от 2008, „Искам да вярвам“. Продължаваме да сме предпазливи в прогнозите си, тъй като Крис Картър има твърде много провали зад гърба си, за да му се доверим просто така, а огромният брой завръщащи се уж умрели персонажи (Пушача и тримата хакери ще се появят отново) и недостатъчният брой завръщащи се живи персонажи (визираме липсата на агент Догет, чиято история свърши с клифхенгър, и появата само за един епизод на агент Рейъс) говорят повече за угаждане на феновете, отколкото за загриженост да се съхрани постигнатото в старите серии, но пък имаме и основания да таим надежди за добро възкресение на „Досиетата Х“.

Ще открием дали още има живот в култовия сериал в края на януари, по-точно 24-ти, когато ще започнат да излизат новите серии.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата