DC-Legends-of-Tomorrow

Промота за Утрешните легенди

Legends of Tomorrow загатва, че да си утрешна легенда не е много яко, защото легендите обикновено са мъртви.

Поредното разклонение на „Стрелата“ скоро ще започне да пуска епизоди. Legends of Tomorrow включва цяла плеяда от супергерои, изиграни от плеяда сериалови звезди. Зрителите на тийн-канала CW явно се вълнуват за старта на новия сериал, поради което телевизията не пропуска да им угажда с най-различни реклами.

Първата се концентрира върху Рори Уилямс Рип Хънтър (Артър Дарвил), който убеждава Господарите на времето ъъъ да, точно за Господарите на времето става дума (но все пак на английски има разлика между Time Lords и Time Masters) да го върнат в миналото, за да събере екипа от легенди и да спаси настоящето си. По-голямата част от сериала ще се развива в нашето настояще, от което героите ще пътуват в миналото, за да предотвратяват злини. Общо взето, ще трябва да се внимава, за да не стават обърквания, а за феновете на „Доктор кой“ ще има доста материал.

Бутон за зареждане на YouTube видео

 

В следващото клипче се набляга на различните костюми, които героите ще носят в различните времеви периоди. Легендите обаче не изглеждат много задружни, така че сигурно ще отнеме известно време докато се сформира напълно ефективен екип. Ще трябва и героите да приемат (неминуемо ще го направят), че утрешни легенди могат да бъдат само днешните мъртъвци, тоест, борбата, с която ще се захванат, е вероятно да ги убие. Но тъй като става дума за промяна на историята, нямаме причина да очакваме, че ще им се случи нещо лошо в обозримото бъдеще.

https://www.youtube.com/watch?v=OUjRiwrdUzQ

 

Любимите ни актьори от „Бягство от затвора“ звучат сякаш се напъват малко повече отколкото трябва, а музиката и костюмите ни напомнят за Power Rangers… но нали става дума за комиксови супергерои, а ние вече сме се примирили с външния вид на „Светкавицата“, така че ще трябва да преглътнем и този хап. Последното клипче показва още един-два нови кадъра и е озаглавен „Последната надежда на човечеството“.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако не друго, поне изглежда забавно. А за да привлече толкова добри и познати актьори, явно ще е атрактивен.

Епизодите започват на 21 януари, 2 дни след новите серии на Arrow и The Flash, чиито трейлъри можете да видите тук.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата