matt-affleck

Syfy ще инкорпорира Мат Деймън и Бен Афлек в близкото бъдеще

Двамата актьори ще бъдат продуценти на нов сериал – Incorporated.

Мат Деймън и Бен Афлек може да са големи звезди в актьорската гилдия, но двамата очевидно имат мераци и за по-тлъсти пачки – такива, каквито обикновено правят не актьорите, а продуцентите. Може би точно затова двамата няма да участват в бъдещия продуциран от тях сериал Incorporated, на който телевизия Syfy току-що поръча 13 епизода.

„Инкорпориран“ ще се развива в близкото бъдеще, когато корпорациите имат неограничена власт. Сюжетът следва Бен Ларсън, млад офис-служител, който крие истинската си самоличност, за да проникне в опасния корпоративен свят и да спаси жената, която обича. Но скоро Ларсън ще научи, че той не е единственият с потенциално смъртоносни тайни.

syfy_full102_1008

„Най-силната научна фантастика е тази, която държи огледало на нашия собствен свят“, казва Дейв Хауй, президент на Syfy. „Incorporated е от точно този тип умни и провокативни сериали, които представят свеж и изпълнен с напрежение трилър, който провокира възприятията за съвременния ни свят“.

В главната роля ще влезе Шон Тийл от Reign, като ще му помагат Еди Рамос („Тийн вълк“), Денис Хайсберт („24“) и Джулия Ормънд („Луди мъже“). Създатели на сериала са Дейвид и Алекс Пастор („Без/смъртен“), които са написали и режисирали одобрения от телевизията пилот. Главен сценарист обаче ще бъде Тед Хъмпфри („Добрата съпруга“), която поема юздите заедно с Деймън и Афлек.

Колко сериозно ще се отнесат двамата звездни актьори и стари приятели към телевизионния си проект (и дали наистина ще са продуценти или имената им просто са хвърлени в пространството за по-добър маркетинг) и как ще бъде представена тази идея така, че да не прилича на „Континуум“, предстои да видим.

Най-вероятно Incorporated ще излезе още тази есен.
Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата