Избраха новата придружителка на Доктора

BBC представи Пърл Маки в специално тийзърче за целта.

След като Джена Колман напусна сцената на „Доктор кой“ позицията за нова придружителка остана отворена доста дълго. Коледният епизод на 2015 година не разкри нищо за следващата дама, която да придружава Доктора в приключенията му, но пък затвори сюжетната линия на Ривър Сонг по много красив начин. Е, никоя тайна не може да бъде запазена вечно, така че наследницата на Били Пайпър, Карън Гилън, Фрийма Аджиман и Катрин Тейт е вече ясна – тя се казва Пърл Маки и ще играе Бил.

Тийзърът по-горе не е част от конкретен епизод, а служи само за представяне на новата придружителка. По облеклото и прическата съдим, че най-накрая Мофат се е спрял на нещо малко по-различно – Бил няма да е от нашето съвремие, както всички досега, а от недалечното ни минало – 80-те години. Напълно в духа на носталгията, която се лее от сериала през последните няколко сезона.

Феновете реагират на Пърл Маки противоречиво – някои я смятат за дразнеща, а други са по-спокойни и склонни да й дадат шанс. Това обаче е напълно очаквано, тъй като същата ситуация се разиграва при всяка смяна на главен актьор в Doctor Who.

Вероятно ще видим Бил още в следващия епизод, който ще е пак коледен – на 25 декември 2016 г.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |