Трейлър към дългоочаквания нов сериал на Стар Трек

Новия Стар Трек на Браян Фулър не е точно това, което очаквахме…

Новият сериал от сагата „Стар Трек“ се очаква да се завърне през януари 2017г., но продуцираният от Браян Фулър нов експанжън в необятната вселена на Джийн Роденбери ще се различава по няколко основни елемента от типичната концепция, която сме свикнали да виждаме в предходните сериали. Първо, името: Стар Трек – Дискавъри („Откритие“) е малка, но съществена промяна от това, кoето се чуваше, че ще бъде, а именно продължение на историята от Star Trek: TOS (The Original Series – оригиналният „Стар Трек“ от 60-те години на ХХ век). Второ, доколкото разбираме от туитър коментар на Фулър, този сериал няма да бъде епизодичен като предходните, а по-скоро „разказващ история като теленовела“.

Ето го и дългоочкваният тийзър-трейлър, който беше разпространен и на Комик-Кон конвенцията :

 

 

Не знам за вас, но аз лично останах леко разочораван. Най-малко CGI-ефектите не загатват за нещо, което е от 2016г., а по-скоро от 2006. Освен това, концепцията за кораба беше разпозната от фенове във Трекър-форуми като заимствана от Стар Трек Ентърпраиз фаза 2.

Дали ни очаква разочарование или не, времето ще покаже – все пак това е само тийзър и има още много време до официалната премиера. Дотогава ни остава да гадаем и да спекулираме на воля в коментарите под статията!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Иван

Това повече ми прилича на Intro, отколкото на трейлър…