Дъщерята на Ван Хелсинг бори вампири

Трейлър за сериала на Syfy – Van Helsing.

Преди време ви писахме за намерението на американската телевизия за (евтина) фантастика Syfy да направи сериал от комикс за дъщерята на Ван Хелсинг. От кабеларката явно не са се бавили с продукцията, защото тя ще бъде излъчена още тази есен, а сега имаме първи трейлър към нея:

Промото е кратичко, но показва достатъчно, за да получим представа за атмосферата и света, които можем да очакваме. Като повечето продукции на Syfy, и тази ще изглежда доста мрачно. Тук обаче ни очакват и няколко врътки в типичната история за борба между човек и вампири. Дъщерята на Ван Хелсинг, Ванеса Хелсинг, е съживена 5 години след апокалипсиса, в който вампирите са превзели света. Тя обаче е не просто потомък на ловец на вампири, но и притежател на мистериозна сила – кръвта й не просто я прави имунизирана срещу вампирското ухапване, но и може да връща вампири към човешката им форма. С това опасно оръжие, скрито в нея, тя става мишена на вампирите, но и последната надежда на човечеството.

Очакват ни 13 епизода, като в главната роля виждате Кели Оувъртън („Истинска кръв“). Ще участват още Джонатан Скарф („Ад на колела“), Кристофър Хейердал („Старгейт: Атлантида“, „Истинска кръв“), Пол Йохансон („Момчетата от Медисън авеню“), Дейвид Кюбит и тим Гини. Според продуцентите от Nomadic Pictures, „Ван Хелсинг“ представя нова фантастична митология, която предизвиква традиционните вампирски правила. Сериалът е уникален, защото изследва свят, доминиран от вампири, в който човешките персонажи трябва да се научат да си сътрудничат, за да оцелеят“.

Очакваме Van Helsing през есента, макар още да няма твърда премиерна дата.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
3 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

доби

здравейте на всички
сериала ДЪЩЕРЯТА НА ВАН ХЕЛЗИНГ си го бива като за начало добре , почти всички сериали така започват и винаги на края на сезона става най най интересно за следващия сезон

Петър Атанасов

Vladi става ли за гледане?

Vladi

Пилотният епизод вече го има по торентите. ?