3 коментара
van-helsing

Дъщерята на Ван Хелсинг бори вампири

Трейлър за сериала на Syfy – Van Helsing.

Преди време ви писахме за намерението на американската телевизия за (евтина) фантастика Syfy да направи сериал от комикс за дъщерята на Ван Хелсинг. От кабеларката явно не са се бавили с продукцията, защото тя ще бъде излъчена още тази есен, а сега имаме първи трейлър към нея:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Промото е кратичко, но показва достатъчно, за да получим представа за атмосферата и света, които можем да очакваме. Като повечето продукции на Syfy, и тази ще изглежда доста мрачно. Тук обаче ни очакват и няколко врътки в типичната история за борба между човек и вампири. Дъщерята на Ван Хелсинг, Ванеса Хелсинг, е съживена 5 години след апокалипсиса, в който вампирите са превзели света. Тя обаче е не просто потомък на ловец на вампири, но и притежател на мистериозна сила – кръвта й не просто я прави имунизирана срещу вампирското ухапване, но и може да връща вампири към човешката им форма. С това опасно оръжие, скрито в нея, тя става мишена на вампирите, но и последната надежда на човечеството.

Очакват ни 13 епизода, като в главната роля виждате Кели Оувъртън („Истинска кръв“). Ще участват още Джонатан Скарф („Ад на колела“), Кристофър Хейердал („Старгейт: Атлантида“, „Истинска кръв“), Пол Йохансон („Момчетата от Медисън авеню“), Дейвид Кюбит и тим Гини. Според продуцентите от Nomadic Pictures, „Ван Хелсинг“ представя нова фантастична митология, която предизвиква традиционните вампирски правила. Сериалът е уникален, защото изследва свят, доминиран от вампири, в който човешките персонажи трябва да се научат да си сътрудничат, за да оцелеят“.

Очакваме Van Helsing през есента, макар още да няма твърда премиерна дата.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата