Страшните суеверия на Syfy

Тийзър за новия сериал Superstition.

В последно време Syfy постоянно бълват нови сериали, макар на нито един от тях да не отпускат приличен бюджет. Поредният в списъка е Superstition, който започва на 21 октомври българско време. Той е разработен от Марио ван Пийбълс и беше обявен още миналата година.

Свръхестествената драма разказва за семейство Хейстингс, които притежават единствените погребално бюро и гробище в Ла Рошел от много години насам. Освен че осигуряват обслужване за мъртъвци от всички вероизповедания, специалитетът на семейството е грижата за задгробния живот на мистериозно убитите от демони и други свръхестествени феномени, които тормозят градчето. Хейстингс използват древни оръжия, невероятната си сила, мистичните си алхимични умения и дълбокото знание за окултното и древните легенди от целия свят, за да прогонват злото от сенгите в Ла Рошел.

Освен гореспоменатия ван Пийбълс, който пише, режисира и играе главна роля, в актьорския състав влизат У. Ърл Браун, Деметрия МакКини, Даймънд Далас Пейдж, Робин Лий, Брад Джеймс, Моргана ван Пийбълс, Ти Си Картър и Тиана Лиа Запардино. Първоначално беше предвидено премиерата да е на 6 октомври, но 2 седмици преди нея телевизията отложи премиерата с 14 дни – само това би трябвало да е достатъчно, за да си представите колко е сериозно отношението към „Суеверие“.

 

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |