5 коментара
Chilling-Adventures-of-Sabrina-TV-Show-Poster

Chilling Adventures of Sabrina вече снима втори сезон

Вие още не сте изгледали първи сезон, но екипът вече готви продължението.

Изображение с име: chilling adventures of sabrinaАко сте се притеснявали дали новата версия на младата вещица Сабрина ще издържи повече от един сезон, можете да си отдъхнете. Въпреки че чак днес е премиерата на сериала, работата по втори сезон тече с пълна пара. Не само че са написани сценариите за следващия пакет епизоди, но и текат снимките!

„Смразяващите приключения на Сабрина“ се основава на комикс (който пък произхожда от комиксите зад сериала „Ривърдейл“). Главна героиня е младата Сабрина, която е надарена с магически способности и трябва да избира между света на хората и този на вещиците.

Първи сезон излезе днес и отзивите за него са по-скоро положителни. Сериалът добре комбинира тийнейджърски драми с хорър и комедия. Модернизацията на концепцията в сравнение с доста различния стар сериал „Сабрина, младата вещица“ е по-скоро успешна. Единственото разочарование – котката Салем не говори.

Актрисата Кирнан Шипка е потвърдила, че Netflix не са губили време за заснемането на втори сезон. „Направо продължихме снимките от първи във втори и е много забавно да се работи, особено предвид факта, че сме навлезли в ритъм. Така прескачането от единия в другия сезон е много забавно и прекрасна възможност да продължим устрема.“ Шипка е казала също, че действията на героинята в първи сезон директно се отразяват на втория, като следващият пакет от епизоди ще бъде доста различен.

Още нямаме премиерна дата за втори сезон, вероятно ще почакаме до 2019 г. Но щом снимките вече текат, може и да не се наложи да търпим чак до есента, а да бъдем изненадани и по-рано.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата