Chilling Adventures of Sabrina вече снима втори сезон

Вие още не сте изгледали първи сезон, но екипът вече готви продължението.

Ако сте се притеснявали дали новата версия на младата вещица Сабрина ще издържи повече от един сезон, можете да си отдъхнете. Въпреки че чак днес е премиерата на сериала, работата по втори сезон тече с пълна пара. Не само че са написани сценариите за следващия пакет епизоди, но и текат снимките!

„Смразяващите приключения на Сабрина“ се основава на комикс (който пък произхожда от комиксите зад сериала „Ривърдейл“). Главна героиня е младата Сабрина, която е надарена с магически способности и трябва да избира между света на хората и този на вещиците.

Първи сезон излезе днес и отзивите за него са по-скоро положителни. Сериалът добре комбинира тийнейджърски драми с хорър и комедия. Модернизацията на концепцията в сравнение с доста различния стар сериал „Сабрина, младата вещица“ е по-скоро успешна. Единственото разочарование – котката Салем не говори.

Актрисата Кирнан Шипка е потвърдила, че Netflix не са губили време за заснемането на втори сезон. „Направо продължихме снимките от първи във втори и е много забавно да се работи, особено предвид факта, че сме навлезли в ритъм. Така прескачането от единия в другия сезон е много забавно и прекрасна възможност да продължим устрема.“ Шипка е казала също, че действията на героинята в първи сезон директно се отразяват на втория, като следващият пакет от епизоди ще бъде доста различен.

Още нямаме премиерна дата за втори сезон, вероятно ще почакаме до 2019 г. Но щом снимките вече текат, може и да не се наложи да търпим чак до есента, а да бъдем изненадани и по-рано.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
5 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петър Атанасов

Да, аз минах и трети епизод вече, наистина малко бавничко върви сюжета. Но героите (лелите!) и цялостния външен вид на нещата са достатъчно чаровни и интересни, за да компенсират.

Тоя братовчед имаше ли го в стария сериал? Като гледам, май са му дали много от функциите на някогашния Салем, за да може този да е по-различен.

рин

Не е лошо, малко бозаво на някой моменти, но чак толкова зле не е. 🙂 Интересно, че и другия A discovery of witches взе, че ми хареса за момента.

Петя Ивайлова

Притесняваше ме, че ще е като „Магьосниците“, който започна добре, но има доста прекалени неща, но ако е като хорър епизодите на „Доктор кой“, въобще не може да ме уплаши)) Още си доглеждам другите сериали, тъкмо докато свърша с тях, ще видя повече отзиви и ще реша дали да го включа в списъка си…

Петър Атанасов

Аз изгледах първите два епизода. Интересно е, изпипано е, доволен съм. Не е изобщо толкова мрачно, по-скоро колкото страшните епизоди на „Доктор кой“. Има какво да те стресне и да те накара да се почувстваш неудобно, но е подходящо и за деца. Повече се набляга на тийн-вещерските драми на Сабрина, има и комедия. Наистина в предварителните описания го изкараха като че ли ще е кървав хорър, а то си е обикновено приятно сериалче 🙂 Поне засега де, в останалите епизоди не знам докъде може да го докарат.

Петя Ивайлова

Ако може някой да даде отзив, че се колебая дали да го гледам. По принцип нямам нищо против мрачните неща, но мразя извращения…