1 коментар
disenchantment

Още поне 3 години размагьосване

Сериалът Disenchantment е подновен за нови епизоди до 2021 година.

Netflix вече пуснаха първата половина от първи сезон на „Размагьосване“, новия сериал на Мат Грьонинг, когото познаваме от „Семейство Симпсън“ и „Футурама“. Стрийминг платформата беше поръчала 20 серии на сценариста, след което беше взето решението те да се разделят на две половини по 10, за да може Грьонинг да не се претоварва.

Очевидно първите 10 епизода са били доста успешни, защото Netflix са поръчали още отсега и втори сезон – с още 20 епизода. Така догодина ще видим втората половина на първи сезон, след което нови серии по същата схема ще имаме и през 2020 и 2021 година. По случай благата вест беше пуснато и хумористично клипче за феновете на сериала:

Бутон за зареждане на YouTube видео

В Disenchantment се разказва за принцеса Бийн, която, вместо да се омъжи за красивия принц, предпочита да лентяйства по цял ден и да купонясва по цяла нощ. При нея се озовава елфът Елфо, в чиято кръв може би се крие тайната на вечния живот. Елфо бяга от тайното кралство на елфите, защото му писва от безмозъчното им неоправдано щастие. Третият важен персонаж е Люси, личният демон на Бийн, който винаги й дава най-циничните съвети.

Кога точно през 2019 ще са готови следващите епизоди, предстои да разберем, но поне можем отсега да сме спокойни, че ще се радваме на този сериал още дълго време.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата