Да спасим Земята и да изправим Господ на крака!

Трейлър за минисериала Miracle Workers.

Колко от молитвите ви към дядо Боже са се сбъднали? А знаете ли защо са толкова малко? Сериалът Miracle Workers („Работници по чудесата“?) дава едно възможно обяснение – само един ангел се занимава с този отдел, а Господ се е отчаял от вселената и човечеството и вече не се занимава с чудеса, които да ни поддържат вярващи и щастливи.

В ролята на Господ влиза Стийв Бушеми, а в ролята на главния герой ангел е Даниел Радклиф („Хари Потър“). Продукцията е адаптация на романа What in God’s Name от Саймън Рич и ще има общо 7 епизода, които ще изчерпят историята още в първи сезон (а какво ще става нататък, ако случайно има втори, засега е мистерия, така че много медии дори описват проекта като минисериал). Ето трейлъра:

TBS е скромна телевизия, като тонът от този сериал напълно й отива. На нас ни е известна най-вече с хубавия (и донякъде подобен) сериал People of Earth, който уж имаше поръчан трети сезон, но в последствие остана недовършен само до втори. Така че – телевизията е способна да прави качествени сериали с нищожни бюджети, но не е много сигурно доколко можем да очакваме дългосрочен ангажимент.

Премиерата в САЩ е на 13 февруари наше време.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |