Два трейлъра за „Спайдър-мен: Далече от дома“

Американски и международен трейлър за предстоящия филм на Сони и Марвел.

„Спайдър-мен: Завръщане у дома“ се оказа очаквано добра комбинация между Сони и Марвел – двете големи студия, които си поделят правата върху супергероя, за да го вкарат във вселената на Отмъстителите. В „Отмъстителите: Война без край“ видяхме как Танос изтри от вселената 50% от нейните обитатели, сред тях беше и Човека-паяк. Но на всички ни е ясно, че това му действие ще бъде обърнато и героите ще се завърнат отново (по-скоро под заплаха от перманентна смърт са „оцелелите“ от ръкавицата персонажи). И затова вече сме готови да видим какви са следващите приключения, очакващи героите в самостоятелните им поредици.

Видимо от трейлърите, в Spider-Man: Far from Home ще се случат много неща. Питър Паркър ще отиде на екскурзия из Европа със съучениците си, но тя няма да представлява обикновена училищна почивка. Ник Фюри го чака в квартирата, за да го ангажира за нов геройски акт – победа над купища злодеи. Акцент ще бъде Мистерио (добре дошъл в Марвел-вселената, Джейк Гиленхал), който в комиксите е злодеи, но тук засега ще бъде приятел.

Премиерата на „Спайдър-мен: Далече от дома“ е на 5 юли. Преди това ще гледаме „Капитан Марвел“ на 8 март и „Отмъстителите: Край на играта“ на 26 април.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |