Кадри от новите „Игра на тронове“ и „Пазителите“

В трейлъра за всички продукции на HBO за годината откриваме нови кадри от предстоящи фантастични сериали.

Това може и да не е новината на годината, но при положение че няма нищо друго интересно в началото на януари, ще трябва да запълни времето. По време на церемонията за връчването на Златните глобуси (които тази година са особено жестоки и непризнателни към нашия жанр) е излъчен трейлър на HBO, който показва по малко от всички техни продукции, които ще излизат тази година. Сред тях е първият сезон на сериала Watchmen и последният сезон на Game of Thrones.

Сцената, избрана от „Игра на тронове“, всъщност е доста вълнуваща. Тя ни показва срещата между Санса и Денерис, като на Санса ще й се наложи да преотстъпи поне временно Уинтърфел на драконовата кралица.

От телевизионната адаптация на „Пазителите“ (разработена от Деймън Линделоф) пък не става ясно какво точно виждаме, но е интересно, че всички хора са с маски. Феновете на комиксите разпознават и Роршах (който не се появи във филма), който е доста важен герой за сюжета.

Щом вече ни се показват първи кадри, значи максимум до месец-два ще имаме и официални пълни трейлъри. Стискаме палци да не чакаме дълго.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |