Първи трейлър за Terminator: Dark Fate

„Терминатор 6“ изправя три жени срещу нов терминатор.

Макар че феновете на изстрадалата поредица „Терминатор“ посрещат всеки нов опит тя да се съживи на нож (и не без основание, предвид спадащото качество на всички филми от втория насам), особено ако те са пропити с феминизъм, както май ще бъде следващият филм, завръщането на Джеймс Камерън към една от най-обичаните му творби дава някаква надежда. Terminator: Dark Fate напълно ще игнорира Терминатори 3, 4 и 5 и ще послужи като директно продължение на 2. Затова и Линда Хамилтън и Арнолд Шварценегер са в сърцето на актьорския състав, нищо че екранното време ще бъде заето основно от новите момиче (Наталия Рейъс) полутерминатор-получовек, но с по-силна човешка страна (Макензи Дейвис) и терминатор (Габриел Луна).

Засега виждаме само невпечатляващ екшън и филм, който е построен по-скоро като супергеройски, отколкото като терминаторски. Но пък кой знае, може цялото това разнообразие от роботи да се окаже интересно. За съжаление, не ни се дава нищо като информация относно Джон Конър – предполагаемия спасител на човечеството, около когото се въртеше всичко в предишните филми. От преди знаем, че той ще има съвсем кратка поява, и то като дете – явно е починал преди събитията от трейлъра. Сега изглежда, че малката Дани ще бъде неговият заместник като мишена на терминаторите. Ако се чудите пък каква е логиката Арнолд Шварценегер отново да участва – тук той ще играе моделът, послужил за направата на терминатора, а отделно – и самия терминатор (като за втората роля ще се намеси и дубльор).

Стискаме палци шестият филм да е по-добър поне от предишните два, въпреки че малцина таят някакви надежди за поредния опит – с Камерън или без него, засега Dark Fate просто не вдъхновява особено.

Премиерата е на 1 ноември.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
2 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Драго

Политкоректен Терминатор и това доживяхме. Разбира се, ще се гледа, но май само от уважение към 1 и 2.
За мен посоката, която трябваше да поемат си беше към апокалиптичното бъдеще и накрая самата война, така или иначе вече сме близо до годините, в които се развива действието.
Тази сюжетна линия ми се струва, че сме я гледали донякъде в сериала вече, но да видим.
Иначе мен Камерън ме изгуби след Титаник, така, че появата му не ми вдъхва особено доверие. Пък и той нали каза, че Терминатор 5 е възможно най-добрата част, ако не броим неговите (ха-ха-ха)

На мен също ми се видя доста феминистки, предвид 2 те минути само /а е сцената с булдозера ми се вижда позната от минал филм/ но….
това е Терминатор – ще го чакам с нетърпение, дори ако е и тип пародия от хелоинските епизоди на Симпсън 🙂