Трейлър за Black Mirror – пети сезон

Нови истории от „Черно огледало“.

Имаме една добра и една лоша новина. Започваме с добрата! лед иновативния Black Mirror: Bandersnatch очаквахме, че пети сезон на сериала ще излезе чак декември – също като филма и четвърти сезон преди него. Сега се оказва, че следващите епизоди ще са готови още на 5 юни. Лошата новина обаче е, че пети сезон ще се състои от само три епизода. Не са шест, но пък е по-добре от хич. Оправданието на Брукър е, че „Бандърснач“ е бил като половин сезон и затова му е останало време само за три нормални серии. Решението да се забавят чак до юни пък е на Netflix, реално снимките за единия дори са били готови още преди тези на интерактивния филм. Вижте трейлъра за пети сезон:

Ако нищо не сте разбрали, не се притеснявайте, не сте сами. Виждаме само Майли Сайръс и Андрю Скот, които ще бъдат в главните роли на две от сериите. Потвърдени са още Антъни Маки, Яхия Абдул-Матийн, Тофър Грейс, Дамсън Идрис, Никол Бехари, Пом Клементиф, Ангори Райс, Мадисън Давънпорт и Луди Лин.

Знае се само, че епизодите ще бъдат с различен тон – мрачен, по-оптимистичен и среден. Колкото до конкретни детайли за сюжетите… каквото виждаме в трейлъра, това е. Ще чакаме с нетърпение!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Нед Ласков

Ааа… не съм ти разбрал изказа по някаква причина ¯\_(ツ)_/¯

Петър Атанасов

Неееее, има се предвид, че ще бъдат единия в едната, другия в другата 😀

Нед Ласков

Защо ще има два епизода с еднакви актьори? (и защо точно тези…)

Drago

Хайде, че след тази нова, но разочароваща, невдъхновена и излишно полит-коректна „зона на здрача“ ни остава да се радваме изключително много и на малкото от Black Mirror.