the-witcher-netflix

The Witcher ще има втори сезон

„Вещерът“ вече се радва на по-сигурно бъдеще, макар и още да не е излязъл нито един епизод.

На 20 декември Netflix ще пуснат дългоочакваната телевизионна адаптация на популярните романи от полския автор Анджей Сапковски „Вещерът“. Някои от изборите на продуцентите и кастинг мениджърите бяха поставени под съмнение от феновете, но дори и мнозина да не са съгласни с чернокожите друиди или Хенри Кавил в главната роля, едва ли някой от феновете на книжната поредица или игрите ще пропусне да даде шанс на сериала. С такъв огромен предварителен интерес ще бъде трудно The Witcher да не събере десетки милиони зрители пред екраните поне за пилотната си серия.

От друга страна, Netflix явно са толкова доволни от това, което им е предоставено като първи сезон, че още отсега са поискали втори. Идеята е още 8 епизода да бъдат готови за 2021 година, като вероятно те също ще бъдат с щедър бюджет. По принцип, подобни подновявания се правят много рядко, но увереността на стрийминг платформата в потенциала на продукта явно е голяма. Също така, скъпите и високопрофилни сериали вече пускат сезони веднъж на две години, за да имат сценаристите, снимачният екип и пост-продукцията достатъчно време да направят епизодите максимално добри. В този смисъл, колкото по-рано се чуе за поръчката на нови епизоди, толкова по-добре.

Стискаме палци доверието на Netflix да е оправдано и The Witcher да ни хареса! Отдолу виждате последния трейлър за него, в който сериалът е представен в най-добра светлина.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата