7 коментара
Stranger Things r

Тийзър за „Странни неща“ сезон 4 разкрива, че Хопър е жив

Виждаме и актьор от „Игра на тронове“, който ще има роля в следващите епизоди.

Stranger Things неочаквано превзе света когато излезе първият му сезон, впечатлявайки зрителите, без предварително да ги е обработвал с какъвто и да е маркетинг. Следващите сезони също бяха на ниво, макар че повтаряха доста елементи от първия, което доведе до разочарование у някои фенове. Ще бъде интересно да видим какво са ни подготвили братята Дъфър за четвърти сезон, тийзър за който излезе вчера.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В края на трети сезон имахме сцена от руски затвор, в която се споменаваше нещо за „Американеца“. Много хора тогава предположиха, че става дума за Хопър, който не е умрял при взрива, а някак си се е транспортирал до другия край на света. Явно са били прави, защото тук е жив и се труди принудително за инфраструктурата на Съветския съюз. Отначало актьорът, екипът и Netflix не искаха да признават за обрата, но тъй като теорията придоби толкова широка популярност, че феновете на практика бяха сигурни в истинността й, сега явно са решили да свалят картите, вместо да шикалкавят излишно.

Братята Дъфър придружават тийзърчето със следното съобщение: „Развълнувани сме да потвърдим, че продукцията на Stranger Things 4 вече тече – и сме още по-развълнувани да обявим завръщането на Хопър! Въпреки че не всички новини за нашия „Американец“ са добри – той е затворен далеч от дома в снежната пустош на Камчатка, където ще се изправи срещу опасности човешки… и други. Междувременно, обратно в щатите, нов ужас започва да се появява, нещо отдавна заровено, което свързва всичко… Сезон 4 се оформя като най-големия и страшния досега и нямаме търпение да ви покажем повече. Междувременно – молете се за Американеца. От Русия с любов, братята Дъфър“.

По-наблюдателните сред вас пък може би са забелязали едно интересно лице сред войниците на 26-тата секунда. Това е актьорът Том Влашиха (безликия от „Игра на тронове“). Не се знае в колко епизода ще бъде той и колко важна ще бъде ролята му, но все пак появата е интересна.

Още нямаме премиерна дата, снимките явно тепърва се провеждат, така че ще почакаме минимум половин година, вероятно повече. Доколкото знаем обаче, желанието на екипа е новият сезон да дойде до края на тази година, а не да чакаме почти 2 като миналия път. Но нищо чудно и да гледаме четвърти сезон през 2021 година.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата