Тийзър за „Странни неща“ сезон 4 разкрива, че Хопър е жив

Виждаме и актьор от „Игра на тронове“, който ще има роля в следващите епизоди.

Stranger Things неочаквано превзе света когато излезе първият му сезон, впечатлявайки зрителите, без предварително да ги е обработвал с какъвто и да е маркетинг. Следващите сезони също бяха на ниво, макар че повтаряха доста елементи от първия, което доведе до разочарование у някои фенове. Ще бъде интересно да видим какво са ни подготвили братята Дъфър за четвърти сезон, тийзър за който излезе вчера.

В края на трети сезон имахме сцена от руски затвор, в която се споменаваше нещо за „Американеца“. Много хора тогава предположиха, че става дума за Хопър, който не е умрял при взрива, а някак си се е транспортирал до другия край на света. Явно са били прави, защото тук е жив и се труди принудително за инфраструктурата на Съветския съюз. Отначало актьорът, екипът и Netflix не искаха да признават за обрата, но тъй като теорията придоби толкова широка популярност, че феновете на практика бяха сигурни в истинността й, сега явно са решили да свалят картите, вместо да шикалкавят излишно.

Братята Дъфър придружават тийзърчето със следното съобщение: „Развълнувани сме да потвърдим, че продукцията на Stranger Things 4 вече тече – и сме още по-развълнувани да обявим завръщането на Хопър! Въпреки че не всички новини за нашия „Американец“ са добри – той е затворен далеч от дома в снежната пустош на Камчатка, където ще се изправи срещу опасности човешки… и други. Междувременно, обратно в щатите, нов ужас започва да се появява, нещо отдавна заровено, което свързва всичко… Сезон 4 се оформя като най-големия и страшния досега и нямаме търпение да ви покажем повече. Междувременно – молете се за Американеца. От Русия с любов, братята Дъфър“.

По-наблюдателните сред вас пък може би са забелязали едно интересно лице сред войниците на 26-тата секунда. Това е актьорът Том Влашиха (безликия от „Игра на тронове“). Не се знае в колко епизода ще бъде той и колко важна ще бъде ролята му, но все пак появата е интересна.

Още нямаме премиерна дата, снимките явно тепърва се провеждат, така че ще почакаме минимум половин година, вероятно повече. Доколкото знаем обаче, желанието на екипа е новият сезон да дойде до края на тази година, а не да чакаме почти 2 като миналия път. Но нищо чудно и да гледаме четвърти сезон през 2021 година.

7 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Galin

само ша кажа че не ми харесва че е възнможно даже знам че траябва да чакаме до 2021 за другият сезон ама ако не е хубаав netflix ще имате много проблеми а да забравих да кажа късмет със тоя сезон и също според мен трябва да каже че имате хубави сезони и много искам да си видя хубавият демомгоргон и да има още сезони след тос ок успех 😀

бгр

Има изключения,да стават все по добри със времето.Но има и примери как е по зле серия след серия.Два такива сериала са Лекс и Бойна звезда Галактика – много зле.

Славяна

Естествено, че Хопър е жив и че лошшите руснаци го държат в каторга… Дейба! Трети сезон беше най-слаб, но явно като всички серили (изкл. На по-доброто място) и този ще го скапят с времето 🙂

бгр

По добър е от първи,така ли?

Аз се надявам да има още поне 4 сезона.
Трети сезон ми хареса най-много.

Monevwww
Monevwww

Уж ще е последен, то е бил предвиден за 1 сезон само, но поради успеха го удължават за още 3…дано наистина не го разводнят допълнително. А този тийзър малко чак ме издразни…но да видим

бгр

Дано е последен,3-ти сезон много разводни всичко