Lucifer подновен за шести последен сезон

След дълги преговори, Том Елис е решил да се завърне за още една година.

Netflix спасиха „Луцифер“ от преждевременен завършек, след като телевизията му го спря и направиха стабилен четвърти сезон. След него обявиха, че пети ще бъде последен и едва наскоро разбрахме кога ще бъде премиерната му дата – 21 август. През последните месеци обаче текоха усилени преговори със звездата на сериала, Том Елис, да се завърне за още една година и сега се оказва, че те са били успешни. Пети сезон всъщност няма да е последен, а предпоследен – шести ще завърши всичко. Новината беше официално обявена със забавен туит, в който ни се напомня за това колко е важна шестицата, когато говорим за сатанински работи.

„Дяволът ни накара. Луцифер ще се завърне за шести последен сезон. Ама наистина последен!“

Честито на феновете!

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
4 коментара

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

Петя Ивайлова

Може и да го дадат по Фокс след някоя година… Аз като цяло не съм против телевизията – телевизията е като радиото, пускаш я за фон и си гледаш работата 😉 Но съм против предаванията с водещи и новините – когато всичко е организирано така, че да бълва пропаганда, по-добре да не съществува. Да не говорим, че водещите не заслужават и една десета от заплатите си.

Петър Атанасов

Ana Не и по телевизия. Достъпен е за гледане по Netflix. Телевизиите умират, откажете се от тях докато е време 😀

Ana

Ще бъде ли излъчен в България 4 сезон на сериала

Славяна

Оооо колко прекрасна новина! 4ти сезон наистна беше много добър, особено в развитието на героите и най-вече начина, по който представиха Ева – типичен човек с всичките му добри и лоши качества.