Гигантски японски супергерой

Трейлър за филма Shin Ultraman.

Кризата с коронавируса продължава, а нови хубави филми излизат все по-рядко. Днес сме принудени да изчегъртаме дъното на варела за новини като ви споделим трейлъра за „Шин Ултрамен“ – японски филм за огромен супергерой, който ще се бие с огромно чудовище. Ако това ви напомня за „Годзила срещу Конг“, не се чудете, именно от Япония излиза този жанр за битки на гигантски същества и роботи. В Shin Ultraman визуалните ефекти не са на нивото на холивудските блокбъстъри, но пък феновете на този тип продукции със сигурност ще се зарадват на идеята.

Персонажът Ултрамен всъщност е един от най-популярните неамерикански супергерои в света (дори благодарение на славата си Марвел са купили правата и също пускат комикси с него). Първата му поява е през 1966 г. в сериал, а оттогава досега има над 25 сериала, над 20 филма и огромно количество комикси и друга стока. Този филм ще е завръщане на персонажа към по-старата му версия и е адаптация на оригиналния сериал.

Още няма конкретна премиерна дата, но се очаква през тази година да тръгне по японските кина, съответно световните стрийминг платформи и торенти.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
1 коментар

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |  

гепи

ммммм мисля, че сте пробили дъното на варела 😀