1 коментар
Shin-Ultraman-Poster-21

Гигантски японски супергерой

Трейлър за филма Shin Ultraman.

Кризата с коронавируса продължава, а нови хубави филми излизат все по-рядко. Днес сме принудени да изчегъртаме дъното на варела за новини като ви споделим трейлъра за „Шин Ултрамен“ – японски филм за огромен супергерой, който ще се бие с огромно чудовище. Ако това ви напомня за „Годзила срещу Конг“, не се чудете, именно от Япония излиза този жанр за битки на гигантски същества и роботи. В Shin Ultraman визуалните ефекти не са на нивото на холивудските блокбъстъри, но пък феновете на този тип продукции със сигурност ще се зарадват на идеята.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Персонажът Ултрамен всъщност е един от най-популярните неамерикански супергерои в света (дори благодарение на славата си Марвел са купили правата и също пускат комикси с него). Първата му поява е през 1966 г. в сериал, а оттогава досега има над 25 сериала, над 20 филма и огромно количество комикси и друга стока. Този филм ще е завръщане на персонажа към по-старата му версия и е адаптация на оригиналния сериал.

Още няма конкретна премиерна дата, но се очаква през тази година да тръгне по японските кина, съответно световните стрийминг платформи и торенти.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата