Маймуна срещу чудовище: Долнопробната версия

Студиото зад Sharknado атакува с нова пародия на блокбъстъров жанр. Трейлър за Ape vs. Monster

Въпреки че пандемията възпрепятства нормалното ходене на кино навсякъде по света, „Годзила срещу Конг“ постигна доста голям успех – приходите от бокс-офиса до момента са над 400 милиона долара. Явно нишата с огромни и разрушителни чудовища е доста печеливша.

Затова и не е изненадващо, че Asylum му подготвя нискобюджетна полукражбена полупародийна версия. Ето и трейлърът към нея:

От една страна, подобни продукции разчитат на пародийните си елементи, за да привлекат зрители. От друга – може би някой ще е достатъчно тъп да се заблуди, че става дума за нещо, свързано с популярния в момента филм. По същия начин в миналото компанията е пускала The Day the Earth Stopped (вместо Stood Still), Atlantic Rim (вместо Pacific Rim) и Transmorphers (вместо Transformers).

Култовата сцена, в която Кинг Конг изкачва Емпайър Стейт Билдинг, тук е пресъздадена с Вашингтонския монумент. Маймуната е с потресаващ дизайн и ефектите като цяло са долнопробни, но чудовището е учудващо прилично на фона на останалото. Разбира се, очаква се филмът да бъде тъпня, но то същото важеше и за „Годзила срещу Конг“, а това не спря наплива към киносалоните.

За щастие, „Маймуна срещу чудовище“ няма да има официална премиера в България, но в САЩ ще бъде излъчен по телевизия Syfy по някое време тази година, след което едва ли ще му отнеме дълго да стигне до торентите.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |