2 коментара
the witcher s2

Нов трейлър и подновяване за The Witcher

„Вещерът“ показва нови кадри от втори сезон и се хвали с ранна поръчка за трети сезон.

Почти цяло тримесечие преди премиерата на втори сезон на „Вещерът“, Netflix поръчват трети. Представянето на сериала в стрийминг платформата явно е достатъчно силно – ако ранното подновяване за втори сезон още преди продукцията на първи да е започнала беше изцяло на доверие в книгите и творческия състав, това решение вече се базира на реални данни. Така че – честито на феновете!

Успоредно с подновяването беше пуснат и нов трейлър за втори сезон на The Witcher. В него ни се припомнят ключови кадри от първи сезон и ни се показват нови такива от втори. Общо взето, видяното в предишния тийзър се потвърждава – Гералт води Сири в Каер Морен, където ще я учи да оцелява сама и ще я запознае със своя собствен учител – Веземир, а Йенефер е пленена от Фрингила.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Ако всичко това не ви стига, за награда, че четете новините изцяло, споделяме и още – освен трети сезон, са поръчани още един аниме филм, както и ДВА нови сериала-разклонения – един за деца и един за възрастни. Не са известни детайли за тях, но с толкова много разклонения толкова скоро след първи сезон франчайзът доказва, че наистина е хитов. Наскоро излезлият първи аниме филм The Witcher: Nightmare of the Wolf пък държи невероятните 100% одобрение в Rotten Tomatoes. Дано този главозамайващ успех да продължи и занапред.

Втори сезон на „Вещерът“ излиза на 17 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата