Първи трейлър за „Колелото на времето“

Дългоочакваният епичен фентъзи сериал най-накрая показва сцени от първия си сезон.

Фентъзи-поредицата на Робърт Джордан „Колелото на времето“ е една от класиките на фентъзи жанра и сред най-обичаните у нас. Когато обявиха, че Amazon Prime ще правят сериал по нея, и то с подходящ бюджет, мнозина изпаднаха в екстаз. Оттогава мина доста време, търпеливо чакахме продукцията да завърши и сега най-накрая ще задоволим част от любопитството си – с първия трейлър, който ни показва как изглежда сериалът:

Вместо да ни въведе в историята и да ни запознае постепенно с главната героиня, трейлърът залага на изобилието от герои, локации, гледки и магии, които The Wheel of Time ще ни покаже. Музикалното оформление е малко банално, но пък е подобаващо епично. Някои от феновете на книгите не са много доволни от актьорския състав и расовото разнообразие в него, но това е положението – колелото на времето трябва да продължи да се върти. Важното е, че визуалните ефекти са на ниво, а сценаристите ще гледат да не променят твърде много от книгите в екранната версия.

Втори сезон вече е поръчан и даже се снима в момента, така че може да сте сигурни, че сериалът се гласи отсега да бъде дълголетен – също като поредицата, в която до момента има 15 книги.

На 19 ноември ще бъдат показани първите три епизода накуп, а след това останалите ще излизат по 1 на седмица до 24 декември, когато ще бъде финалът.

Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |