Епичен трейлър за The Sandman

„Пясъчният човек“ се заформя като грандиозно фентъзи.

Тъкмо нахейтихме Netflix заради First Kill и Resident Evil, но стрийминг платформата отново намира с какво да ни зариби. На Комик-кон в Сан Диего беше показан трейлър за новия сериал по комикса на Нийл Геймън – The Sandman. Отдавна следим новини за него и вече споделихме един тийзър, но сега за първи път сме развълнувани от това, което виждаме.

Съществува друг свят, който ни очаква, когато затворим очите си и засънуваме. Свят, наречен Сънуване, където Пясъчният човек, Господарят на сънищата или просто Сън (Том Стъридж) оформя всичките ни страхове и фантазии. Когато Сън бива отвлечен и задържан като затворник повече от век, се отприщват серия събития, които ще променят съновния и будния свят завинаги. След като се освобождава, Сън трябва да възстанови реда, като за целта ще мине през различни светове и времеви линии, за да оправи грешките, които е сътворил през дълговечното си съществуване. По пътя ще срещне стари приятели и врагове, както и нови същества. Едно от тях е Луцифер, изигран от Гуендолин Кристи („Игра на тронове“, „Междузвездни войни“).

The Sandman е смесица от митове и мрачно фентъзи, преплетени в десет епизода с приключенията на Сън. Авторът на комикса, Нийл Геймън, е сред основните лица разработващи сериала, а главни сценаристи са Алан Хайнберг и Дейвид С. Гойер („Демоните на Да Винчи“, „Фондация“, „Блейд“ и редица други супергеройски филми, включително и „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“).

Сънувайте опасно и влезте в света на „Пясъчния човек“ на 5 август по Netflix.

Статията е на повече от половин година, информацията в нея вече може да не е актуална.
Няма коментари

Вашият коментар

Поддържани BB тагове: [spoiler], [img], [b], [u], [i] и [url]

Вход | Регистрация   |