dune logo

Хайде на първия трейлър за „Дюн: Част втора“!

Визуално пиршество в 2 минути и 24 секунди.

Очаквахме малко повече емоционален заряд от първия филм за „Дюн“ на Дени Вилньов и липсата му ни разочарова. Но няма спор, че визуално и атмосферно филмът беше перфектен. Затова няма как да не сме развълнувани от приближаването на „Дюн: Част втора“. Вчера излезе тийзър към него, загатващ предстоящото за Пол яздене на червей, а днес имаме епичен пълен трейлър! Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както сигурно знаете, вторият филм адаптира втората половина от първата книга „Дюн“ на Франк Хърбърт. Ще проследим развитието на Пол Атрейдски сред Свободните хора, където той ще се влюби в Чани и ще крои планове за отмъщение на конспираторите, унищожили фамилията му.

В главните роли се завръщат Тимоти Шаламе, Зендая, Ребека Фъргюсън, Джош Бролин, Дейв Батиста, Хавиер Бардем и други. Сред новите лица, които ще видим, са тези на Остин Бътлър (ще бъде обръснат гола глава, за да изиграе Фейд-Рота Харконен в нестандартна визия), Флорънс Пю (тя ще изиграе принцеса Ирулан) и Кристофър Уокън (той влиза в ролята на императора). Режисьор отново е великият Дени Вилньов, като той е и ко-сценарист заедно с Джон Спейтс. Ханс Цимер пак ще прави музиката, като, видно от трейлъра, постиженията на първата част няма да бъдат забравени.

Премиерата на Dune: Part Two е на 3 ноември по кината. Нямаме търпение!

Ето и тийзъра от вчера ако сте го пропуснали:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата