blumhouse

4 филма на Blumhouse ще излязат в Amazon Prime.

Трейлър за „Добре дошли в Блумхаус“

Интересен проект подготвят от Amazon Prime, до голяма степен подобен на сериала Into the Dark на Hulu. Хорър мастодонтите от Блумхаус продуцират 4 филма, които ще излязат ексклузивно за стрийминг платформата под общото наименование Welcome to Blumhouse. Вчера беше пуснат събирателен трейлър за всички тях. Вижте го:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Не всяка продукция на тази компания е хит, но е безспорно, че оттам излязоха доста качествени филми – Get Out, Lights Out, Happy Death Day и мн. други са ни сред любимите. 4-те заглавия сега ще излязат през октомври в чест на Хелоуин.

„Лъжата“ разказва за двама родители, които се опитват да прикрият убийство, което дъщеря им е извършила. В „Черна кутия“ става дума за самотен баща, който минава през експериментално лечение, което го кара да се усъмни в реалността и самоличността си. „Зло око“ е ситуиран в Индия, където привидно перфектен романс се превръща в кошмар. „Ноктурно“ разказва за срамежлива студентка в музикална академия, която открива мистериозно тефтерче на наскоро починал неин колега.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата