resident-alien

Алан Тюдик е извънземно с постоянен адрес на Земята

Трейлър за сериала Resident Alien.

Syfy се раздели с голяма част от сериалите си, като последен в жертва падна „Магьосниците“. Логично е, при това положение, че ще започнат да се продуцират нови серийни филми, които да запълнят програмата. Знаем, че се работи по тв-версия на „Чъки“, която най-вероятно ще продължи историята на филмите, знаем и за някои други проекти, които обаче не са сигурни, сега обаче имаме новина, която не само е сигурна, но си има и трейлър – сериал по комикса Resident Alien. Не си отделяйте вечерта за гледане на дълга реклама, тя е с типичното за тази кабеларка времетраене от 30 секунди.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Работата по този проект започна още през 2013 година, а през септември 2018 г. беше обявено, че Алан Тюдик („Файърфлай“, „Куклена къща“, „Прокълнат патрул“) е нает за главната роля. Главен сценарист стана Крис Шеридан, който е печелил номинации за Еми за работата си по епизоди от Family Guy. През 2019 г. се оказа, че пилотният епизод е допаднал на продуцентите от телевизията и те са готови да инвестират в пълен сезон. Комиксът пък е излизал от 2012 до 2018 година и има общо 15 броя.

В „Извънземно сред нас“ (ще видим какъв ще бъде официалният превод на името у нас, ако изобщо сериалът бъде взет от някоя платформа или телевизия за легално разпространение) се разказва за извънземен, който катастрофира на Земята. За да се слее с хората, той приема самоличността на Хари, доктор от малък град в щата Колорадо. „Хари“ обаче не е случайно на Земята – той има мисия да разбере дали човечеството заслужава да бъде спасено или не.

Сериалът ще тръгне напролет, като още няма точна дата за премиерата.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата