all of us strangers

Андрю Скот в призрачен гей романс

Трейлър за филма All of Us Strangers.

Андрю Скот е доста оборотен ирландски актьор, когото сме гледали във филми като „Спектър“ и  „Виктор Франкенщайн“, както и в сериали като „Тъмните му материи“, „Шерлок“ и „Черно огледало“. В кариерата му има и ЛГБТ-ориентирани роли, но досега не знаехме за тях. Поводът да научим за за тази част от кариерата му е главната му роля в нов гей филм с призраци и интересен трейлър, загатващ повдигането на дълбоки теми за размисъл:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Режисьор на All of Us Strangers е Андрю Хей, който твори предимно в ЛГБТ-жанра с филми като Weekend и сериали като Looking. Хей е номиниран за Оскар „само“ веднъж, но на този филм също се възлагат надежди за предстоящия сезон. Сред другите актьори виждаме Пол Мескал, който ще играе в „Гладиатор 2“, Клеър Фой („Короната“) и Джейми Бел („Фантастичната четворка“, „Снежен снаряд“).

След като Адам се запознава със съседа си Хари и двамата се влюбват, Адам се завръща в дома, където е израснал преди 30 години. Там той намира родителите си, изглеждащи и държащи се така, както навремето когато са умрели, без да са остарели и ден.

Премиерата на „Всички ние непознати“ в САЩ е на 22 декември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата