Alien-Covenant-Teaser-Trailer-020

Бягайте, молете се и се крийте от Завета на Пришълеца

4 тийзъра към Alien: Covenant.

Всички фенове се надяваме завръщането на „Пришълеца“ на голям екран да е грандиозно и запомнящо се, но и мнозина се опасяваме, че няма да е точно такова… Въпреки това Alien: Covenant продължава да бомбардира с промоционални материали, за да ни убеди да му дадем шанс. Това, разбира се, ние ще направим, просто поддържаме очакванията си ниски.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Тийзърите са част от обща кампания, като всеки има простичък едносричен надслов, свързан с действие, което се очаква от нормален човек, сблъскващ се с Пришълец – Run. Pray. Hide.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Както ще се види, във всяко клипче имаме по малко човешки сцени и по малко ксеноморфски. Явно ни очаква грандиозна битка между колонизаторите и извънземното чудовище, което ще опита да ги убие по всички възможни начини.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Възможно е вече да сте попадали на тези рекламки, тъй като те излязоха още в неделя. Затова ние ви показваме и още една бонус, пусната като тайна и видяна от по-малко от 1700 души досега (до нея се стига чрез акаунт в инстаграм, чието име е показано за секунда с хаштаг по време на излъчването на първото тийзърче по телевизията). Клипчето почти започва като туристическа реклама за красивата природа на новата планета, която очаква колонизиране. На кораба с новите герои има 2000 души, но колко от тях ще оцелеят и ще има ли изобщо такива? „Пришълеца: Заветът“ излиза на 19 май.

#emohemekat

Публикация, споделена от emoh_em_ekat (@emoh_em_ekat) на

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата