chucky

Чъки ни тийзва за трети сезон с пресконференция

Не задавайте тъпи въпроси на куклата-убиец, за да не ви се случи случка!

Syfy обяви премиерата на трети сезон на един от малкото си хубави сериали, Chucky, по интересен начин – с псевдопресконференция, на която куклата-убиец отговаря на въпроси. В края една не толкова добре подготвена журналистка задава тъп въпрос и… си получава заслуженото.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В трети сезон Чъки, а вероятно и тийн-„приятелите“ му, ще отидат в Хакенсак – родния град на духа в куклата. Ако се съди по отговора на Чъки на един от въпросите, възможно е да има и посещение на Вашингтон.

Откъм актьори, потвърдено е завръщането на Дженифър Тили, защото „тя винаги се връща“, но не и на Девън Сауа, който си спечели много фенки с ролята в сериала – за него само е подсказано, че може би ще играе нов персонаж. Естествено, ще се завърнат тримата тийнейджъри, които са главни герои на сериала – Закари Артър като Джейк, Бьоргвин Арнарсон като Девън и Аливия Алън Линд като Лекси, както и познатите ни още от филмите Фиона Дуриф като Ника, Алекс Винсънт в ролята на Анди, Кристин Елиз като Кайл и, естествено, Брад Дуриф като гласа на Чъки.

Премиерата на новия сезон е на 4 октомври. Предстои обаче да видим колко епизоди ще бъдат излъчени, тъй като е известно, че снимките са започнали през април, но стачката в Холивуд е започнала преди продукцията да завърши, съответно сезонът най-вероятно няма да бъде пълен.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата