severance-banner

Да откъснем работата от личния си живот

Трейлър за сериала Severance, който започва днес по Apple tv+

Би ли ви харесало да не носите работата си вкъщи? Да забравяте всичко, случило се в офиса, в мига, в който излезете от него? Да не се разсейвате на работното място с проблеми от личния си живот? А що за работно място би изисквало това?

Тези интересни концепции и мистерии са в центъра на новия сериал Severance. Той е трилър с елементи на научна фантастика и комедия, а идеята му наистина изглежда смущаваща.

Бутон за зареждане на YouTube видео

В главната роля е Адам Скот, който по принцип се снима в по-лековати комедии. Режисьор пък е Бен Стилър, който доскоро беше едно от лицата на американските комедии. Двамата със сигурност няма да пропуснат да инжектират малко неловък хумор тук и там, но явно все пак са решили да се захванат с нещо по-сериозно от обикновено. Създател на сериала е Дан Ериксън, който е тотален дебютант.

Първи сезон ще се състои от девет епизода, като премиерата беше вчера и показа първите два. Засега изглежда сякаш шансовете за втори сезон са големи, но тепърва трябва да изчакаме да видим целия сезон. Стрийминг платформата, която продуцира и показва Severance e Apple tv+.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата