Kruvna pesen tt

Да запеем песента на кръвта

Излезе първа част от фентъзи-поредицата „Сянката на гарвана“ – „Кръвна песен“ от Антъни Райън и изд. „Бард“.

Kryvna pesen ccПочитателите на англоезичната фентъзи литература вече са запознати с поредицата „Сянката на гарвана“ на Антъни Райън и отдавна я чакат на български. Моментът вече дойде с изданието на първата книга – „Кръвна песен“ от изд. „Бард“, която вече е по книжарниците.

Шестият орден носи меча на правосъдието и сразява враговете на Вярата и Кралството.

Вейлин Ал Сорна е само десетгодишен, когато баща му го оставя пред железните порти на Ордена. Братята от Шестия орден са се посветили на битките и Вейлин ще бъде обучен и закален за суровия безбрачен и опасен живот на Воин на Вярата. Той вече няма друго семейство освен Ордена.

Бащата на Вейлин, Кралик Ал Сорна, е бил Военачалник на крал Янус, владетеля на Обединеното кралство. Гневът на Вейлин, че е лишен от рожденото си право и зарязан на прага на Шестия орден, не знае граници. Той лелее спомена за майка си и това, което ще научи за нея в Ордена, ще го смути. Баща му също има мотиви, които Вейлин ще започне да разбира. Но една истина надделява над всички останали: Вейлин Ал Сорна е предопределен за бъдеще, все още непонятно за него.

Бъдеще, което ще промени не само Кралството, а и света.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата