we have a ghost

Дейвид Харбър е призрак

Трейлър за филма We Have a Ghost с Дейвид Харбър, Антъни Маки, Тиг Нотаро и Дженифър Кулидж.

Дейвид Харбър усилено се старае и играе различни роли от 1999 година насам. Но звезда успя да стане чак с ролята си на шериф Хопър в „Странни неща“. Откакто изгря в нетфликсовия сериал, актьорът се снима в Марвел, стана дядо Коледа трепач и Хелбой. Следващият му проект ще му предложи малко по-нетипична роля без реплики, но с много екранно време. Той ще играе призрак, който се превръща в интернет сензация. Филмът се казва „Имаме призрак“ и е хорър комедия от режисьора на Freaky и Happy Death Day Кристофър Ландън. В него играят и други чаровни познати лица като Антъни Маки („Сокола“ от Марвел), Дженифър Кулидж („Професия блондинка“, „Белият лотос“) и Тиг Нотаро („Стар Трек: Дискавъри“).

След тази пространна увертюра, ето го и трейлъра:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Засега не сме много впечатлени, но замесените в проекта имена ни карат да му вярваме или най-малкото да искаме да му дадем шанс.

Сюжетът е по късия разказ „Ърнест“ на Джeф Мано. Според синопсиса на Netflix, семейството на Кевин се превръща в сензация в социалните мрежи след като открива призрак на име Ърнест в новия си дом. Но когато Кевин и Ърнест решават да изследват мистерията на миналото на призрака, те се превръщат в мишени за сенчест отдел на ЦРУ.

Премиерата на We Have a Ghost е на 24 февруари по Нетфликс.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата