Rim-of-the-World-Poster

Деца ще спасяват света от извънземни

Трейлър за филма Rim of the World.

Netflix се наслаждават на успеха на Stranger Things и бързат да го репликират в друга продукция, преди някой от конкурентите им да го е направил. Поне на такива мисли навява трейлърът за филма „Пръстенът на света“. И, въпреки че главните герои са деца, той не изглежда никак лош:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Режисьор е МакДжи („Терминатор: Спасение“), а сценарист е Зак Стенц, който е помагал за „Тор“ и „Х-мен: Първа вълна“. Децата не са известни отникъде, но в поддържащи роли виждаме Анабет Гиш („Досиетата Х“, „Свърталище на духове“) и Майкъл Бийч („Аквамен“).

Резюмето на сюжета е доста кратичко: „Четирима лагеруващи трябва да обединят усилията си и да преодолеят страховете си, за да спасят света по време на извънземна инвазия“. Видимо, децата отиват на летен лагер, когато извънземните чудовища нападат земята, и първоначално просто се опитват да оцелеят. След това попадат сред отряд войници, които им дават ключ за оръжие, което би могло да спаси света. Едва ли филмът ще страда от твърде много реализъм, МакДжи не е известен с филми с дълбоки философски послания, така че може просто да очакваме ужаси и забавление с добри ефекти.

Премиерата е на 24 май по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата