Jessica-Jones-Season-2-Netflix

Джесика Джоунс се завръща…

…и е по-пияна от всякога.

Вчера Netflix пуснаха трейлър към втори сезон на сериала, посветен на героинята от комикси на Марвел Джесика Джоунс. Защитничката отново е на линия, макар и понякога да се затруднява да ходи в права такава. Новите кадри разкриват и премиерната дата за следващите епизоди – 8 март.

https://www.youtube.com/watch?v=QK_iX5cPDhE

Според много от феновете на „Защитниците“, именно Jessica Jones е най-добрият от четирите сериала за второразрядните супергерои, така че вълнението за втори сезон е голямо. Той отне малко повече време да се направи не заради проблеми или забавяния, а защото продължава да е част от общата вселена.

Официалното резюме на сюжета гласи, че „Частния детектив от Ню Йорк Джесика Джоунс (Кристин Ритър) започва да преизгражда живота си след като уби мъчителя си Килгрейв. Сега тя е известна из града като надарена със суперсили убийца, но нов случай я кара да се изправи срещу това, което наистина е, и да открие причините за състоянието си в нейното минало“. Виждаме и нов любовник, изигран от Джей Р. Рамирес, както и завръщане на Рейчъл Тейлър като Триш Уокър. От снимки знаем, че ще се завърне и Дейвид Тенант, вероятно за да измъчва Джесика в мислите й.

Доста е подходящо, че премиерата на сезона е на деня на жените.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата