Geroite umirat ttt

Елате на жив чат с Матю Стоувър

Матю Стоувър ще представи култовия си роман „Героите умират“ на българската публика по скайп

yninОснованият миналата година клуб „Галактики“ на издателство „Колибри“ продължава да подема интересни инициативи, за да докаже нуждата от съществуването си. Най-новата такава ще се проведе на 9 април от 19:30 часа в бар „Трип тен“ – представяне на „Героите умират“ на Матю Стоувър. На събитието, макар и виртуално, ще присъства и самият автор!

За целта ще бъде осъществена връзка по скайп с Илинойс, САЩ, откъдето авторът ще се включи в дискусия около емблематичния му роман, излязъл съвсем наскоро под шапката на „Колибри“. „Държите в ръцете си причината, поради която станах писател. Тази книга е звездата, около която гравитира моята кариера. Всичко останало, което трябва да знаете, ще го намерите вътре“.

На виртуалната среща с автора ще присъства и преводачът на „Героите умират“ – Васил Велчев. Той ще бъде там напълно реално и ще каже няколко свои думи за култовия роман.

За гостите, освен шанса да зададат на живо въпросите си на Стоувър, ще има и други бонуси – специална игра, както и традиционния за срещите на клуб „Галактики“ специален щанд с фантастичните романи на „Колибри“ на половин цена.

Бар „Трип тен“ се намира под Моста на влюбените зад НДК. Събитието си има и фейсбук страница, чрез която можете да потвърдите присъствие и да каните приятели.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата