Stranger-Things-Season-4-posters

Епичен трейлър за четвърти сезон на Stranger Things

Запознайте се с новия демоничен злодей Векна.

Малко са сериалите, при които пускаме новини за всеки нов трейлър, но „Странни неща“ го заслужава. Още повече, че в недалечно бъдеще ще видим края му.

Излезе трейлър за четвърти сезон на Stranger Things, в който хем цели 3 минути гледаме кадри с познатите ни персонажи, хем не можем да се спойлнем за нищо от сюжета, който ни очаква. Отдавна вече знаем, че шериф Хопър е жив и е в Русия, отдавна знаем, че ще видим още от миналото на Единадесет и мистериозните й надарени със суперсили връстници. Единственото ново, което виждаме сега, е големият финален злодей – съществото се казва Векна (или поне така очакваме на база на заглавията на епизодите) и изглежда като персонификация на всичко зло в обърнатия свят.

https://www.youtube.com/watch?v=yQEondeGvKo

Напомняме, че четвърти сезон на Stranger Things ще бъде предпоследен. За щастие, той е разделен на две половини – първата Netflix ще пусне на 27 май, а втората – на 1 юли. След това пети сезон (стискаме палци да е готов догодина, но като познаваме сериала, сигурно ще го видим най-рано 2024) ще донесе финала на историята така, както братя Дъфър са го замислили.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата