the sandman

Епичен трейлър за The Sandman

„Пясъчният човек“ се заформя като грандиозно фентъзи.

Тъкмо нахейтихме Netflix заради First Kill и Resident Evil, но стрийминг платформата отново намира с какво да ни зариби. На Комик-кон в Сан Диего беше показан трейлър за новия сериал по комикса на Нийл Геймън – The Sandman. Отдавна следим новини за него и вече споделихме един тийзър, но сега за първи път сме развълнувани от това, което виждаме.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Съществува друг свят, който ни очаква, когато затворим очите си и засънуваме. Свят, наречен Сънуване, където Пясъчният човек, Господарят на сънищата или просто Сън (Том Стъридж) оформя всичките ни страхове и фантазии. Когато Сън бива отвлечен и задържан като затворник повече от век, се отприщват серия събития, които ще променят съновния и будния свят завинаги. След като се освобождава, Сън трябва да възстанови реда, като за целта ще мине през различни светове и времеви линии, за да оправи грешките, които е сътворил през дълговечното си съществуване. По пътя ще срещне стари приятели и врагове, както и нови същества. Едно от тях е Луцифер, изигран от Гуендолин Кристи („Игра на тронове“, „Междузвездни войни“).

The Sandman е смесица от митове и мрачно фентъзи, преплетени в десет епизода с приключенията на Сън. Авторът на комикса, Нийл Геймън, е сред основните лица разработващи сериала, а главни сценаристи са Алан Хайнберг и Дейвид С. Гойер („Демоните на Да Винчи“, „Фондация“, „Блейд“ и редица други супергеройски филми, включително и „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“).

Сънувайте опасно и влезте в света на „Пясъчния човек“ на 5 август по Netflix.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата