FALLOUT series

Fallout с нов трейлър, показващ Братството от стомана

Гулът на Уолтън Гогинс също е показан в повече кадри.

Сериалът по Fallout наближава и изглежда все по-добре. Първият трейлър ни надъха достатъчно, но този е още по-близо до атмосферата от игрите. На всичкото отгоре, показва повече от важните персонажи за историята, представители на ключови общности от света на радиоактивния прах. По всичко личи, че тримата важни герои ще бъдат обитателка на трезор, гул и член на Братството от стомана, а светът около тях ще бъде точно толкова луд, колкото феновете на играта очакваме.

Бутон за зареждане на YouTube видео

По една от най-великите игри на всички времена, Fallout е история на имащи и нямащи в свят, където вече почти няма какво да имаш. 200 години след апокалипсиса изнежените обитатели на луксозни трезори са принудени да се върнат към радиоактивния адски пейзаж, оставен от предците им – и са шокирани да открият извънредно сложен, странен и изпълнен с насилие свят.

В главните роли ще гледаме Ела Пърнел, Арън Мотън, Уолтън Гогинс и други. А, както трейлърът вече сам се похвали, изпълнителни продуценти са Джонатан Нолан и Лиса Джой – създатели на сериала Westworld.

Очакваме с нетърпение началото на Fallout по Amazon Prime на 11 април.