gotdr

Game of Thrones ще прави кратка анимация

Филмчето ще е към екстрите за BluRay-a на пети сезон.

„Игра на тронове“ е сред най-гледаните сериали и никога не му липсва внимание. Но освен заплащането на абонаментна такса към HBO или свалянето му нелегално от пиратските торенти, има и друг начин да е достъпен за вас – чрез DVD или Blu-ray изданията, на които излиза всеки сезон. За да мотивира феновете си да купуват, екипът предлага какви ли не екстри, недостъпни за тв-зрителите. Екстрите стават по-добри от година на година, но за пети сезон почитателите на фентъзи сериала ще бъдат поглезени с нещо доста обещаващо – късометражна анимация, наречена „Танц с дракони“.

Dance of Dragons ще продължава около 20 минути и ще разкаже за двугодишната битка между предците на Денерис. Голяма част от фамилната борба включва дракони, които ще бъдат анимирани и нагледно ще илюстрират събитията от миналото на Вестерос.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Екстрите и преди са попълвали дупките в историята на Седемте кралства, но това е най-амбициозният проект на екипа досега.

Сетът с блурей дисковете на пети сезон излиза на 15 март, така че оглеждайте се за анимацията около тази дата. Вероятно през април пък ще започне шестия сезон на „Игра на тронове“.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата