gen v

Gen V явно ще е не по-малко кърваво от The Boys

Трейлър за разклонението на „Момчетата“, което започва този месец.

Amazon Prime се качиха малко по-късно на супергеройския влак, но го направиха и по-кърваво и нестандартно – със сериала The Boys. Въпреки че вече се усеща умора от жанра, „Момчетата“ успяха да станат хит с черния си хумор и пикантните сцени, които Марвел и DC няма как да си позволят. Логично е, че при такъв успех е неминуемо продуцентите да се огледат за разклонения.

Първото такова ще се казва Gen V (може да го преведем като „Генерация V“). Вече е наличен първият му пълен трейлър и по всичко личи, че и то няма да се свени да показва насилие, псувни и сексуални намеци:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Видеото потвърждава написаното в синопсиса, а именно, че сюжетът ще се развива в университета Годолкин, където се обучават супергероите. Но отвъд партитата и уроците, студентите трябва да се справят с мрачни конспирации и експлозивни ситуации.

Главната героиня се казва Мари и нейната суперсила е да контролира кръвта. Около нея ще се завъртят Ема, която може да променя размера си, Андре, който може да огъва метал и Джордан, който променя пола си. Мари и Андре вероятно са ви познати като лица, ако сте гледали „Смразяващите приключения на Сабрина“. Това са актьорите Джаз Синклер и Чанс Пердомо, които там играха Розалинд и Амброуз. Ще се появят и няколко персонажа от оригиналния сериал като Ашли, Виктория, А-Трейн и Войничето.

Премиерата е на 29 септември по Amazon Prime. Очакват ни 8 епизода, последният се пада през ноември.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата