Ostrieto-na-Tishal ttt

Героите и остриетата

Излезе „Острието на Тишал“, продължението на „Героите умират“ от Матю Удринг Стоувър, изд. „Колибри“.

Ostrieto-na-Tishal cccФеновете на Матю Удринг Стоувър от днес имат нова повод за радост – излезе книгата му „Острието на Тишал“. Тя е втора от поредицата „Отвъдие“ и продължава историята на „Героите умират“, 27 години по-късно.

Преди двайсет и седем години те смятаха, че Хари Майкълсън няма никакъв шанс. Беше просто неудачник, уличен престъпник от опозорено семейство. Така и не бе успял да постигне нещо в живота си. И сгрешиха. Той се превърна в Каин: убиец, суперзвезда, герой…

Преди шест години Ма’елКот – бог на Отвъдие – задържа Палас Рил в безмилостната си хватка. Управляващият елит на Земята желаеше смъртта й. Каин се закле, че ще я спаси. Те смятаха, че няма никакъв шанс. И сгрешиха. Той пожертва кариерата си като Каин, за да смаже враговете на Палас Рил и да я върне у дома.

Сега Хари Майкълсън е единственият човек, който стои между бездушните корпоративни господари на Земята и зелените хълмове на Отвъдие. Победата на Каин над Ма’елКот е отворила проход между световете и сега безличните тълпи от Земята убиват всичко, което той обича. Стари и нови врагове се обединяват срещу него. А Хари дори вече не е Каин. Той е просто един обикновен човек – самотен, сакат, безсилен. Те смятат, че няма никакъв шанс.

Но грешат…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата