evrokon nominacii 2022

Гласувайте на финала на българските номинации за Еврокон 2022!

SciFi.bg е финалист в категорията „най-добра интернет публикация, различна от фензин“.

Отворен е финалният етап от гласуването на българските номинации за Еврокон 2022! Вече можете да посетите сайта и да подредите финалистите в предпочитания от вас ред, като отново не сте длъжни да гласувате във всички категории, а вече не сте длъжни и да подреждате всички финалисти в дадена категория. Колкото по-високо поставите един кандидат, толкова по-голям шанс има той да спечели в категорията и да бъде българският й представител на Еврокон 2022!

И тази година SciFi.bg успя да стигне до финал в категория „най-добра интернет публикация, различна от фензин“. Ще се радваме на вашата подкрепа там!

Изображение с име: evrokon 2022В останалите категории също има интересни претенденти – до един заслужаващи мястото си на финала. Напълно нормално е да не сте запознати с всички, но именно такива гласувания са идеалният момент да се запознаете с това, което се случва на българската фантастична сцена. Администраторите са си направили труда да сложат кратко описание и линк за повече информация към всяка номинация за ваше удобство.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата