game-of-thrones-s3-teaser2

Готови ли сте за „Игра на тронове“ 3?

Game of Thrones с ново промоционално клипче. Вижте очакванията на продуцентите и актьорите, както и красивите локации, на които са снимали предстоящите епизоди.

Най-интересното от „Игра на тронове“ тепърва предстои! На 31 март започва трети сезон, а основата за неговия сюжет ще бъде първата половина от книгата „Вихър от мечове“, за която мнозина казват, че е най-интересната от поредицата „Песен за огън и лед“. HBO започва с рекламите отрано, а ние, феновете на сериала, нямаме нищо против да ни зарибяват още отсега.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Между сцените, в които познати и недотам познати лица приказват виждаме и кадри от предстоящите епизоди. Джон Сноу ще срещне страховития крал на Севера Манс Рейдър, в ролята небезизвестния Сиаран Хиндс. Кралица Серсей и кралица Марджъри Тирел явно ще си допаднат – и двете са доказали амбицията си да се задържат на власт, както и компромисите, които са готови да направят, за да постигнат целите си. Денерис пък ще си осигури подкрепата на мистични войни-роби, които да й помогнат в бавното, но сигурно присъединяване към битката за Железния трон.

Кадрите изглеждат, както може да се очаква, добре, а и всички се хвалят за красотата на локациите, които са избрали за снимачни площадки. Макар и да има някои фенове на книгите, които са разочаровани от разликите между събитията във втори сезон и тези в „Сблъсък на крале“, мнозинството е съгласно, че втори сезон на сериала беше много по-добър от първия. По тази логика, напълно нормално е очакванията за догодина да са високи и тенденцията за още по-добри епизоди да се запази.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата