1899

Готови сме за новите мистерии от създателите на Dark!

Пълен трейлър за сериала 1899.

Dark беше превъзходен сериал и ни липсва. Но скоро Netflix ще ни предложи следващата творба на създателите му, която изглежда ще запълни поне временно дупката в телевизионния ни живот. Сериалът 1899 изглежда също толкова мистериозен, драматичен и пленяващ, особено след новия му трейлър:

https://www.youtube.com/watch?v=p7OUQ9U2qIw&ab_channel=Netflix

Като описание на сюжета ни е предложено само едно кратко и енигматично изречение – „По време на пътуването си през огромния и коварен Атлантически океан, пасажерите на Керберос се сблъскват с най-голямата мистерия на живота им“.

Знаем, че ще има изобилие от интересни персонажи, повечето от които емигранти, бягащи от нещо и търсещи спасение в Америка. В морето те ще открият друг кораб – Прометей, като ужасите ще започнат веднъж щом се качат на борда му. През цялото време трейлърът набляга на някакви триъгълници, вероятно навяващи асоциации с Бермудския триъгълник, където не един или два кораба са изчезнали през годините.

Осемте епизода от 1899 са заснети изцяло в студио в Германия, като са използвани енджин за видеоигри и виртуални сцени и локации, позволяващи на операторите да виждат специалните ефекти още докато снимат.

Очакваме първи сезон накуп по Netflix на 17 ноември. Даже не просто очакваме, ами направо нямаме търпение!

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата