ian-somerhalder

Иън Сомърхолдър отново ще играе във вампирски сериал

Netflix са поръчали 10 епизода на сериала V-Wars.

Изображение с име: lost ian somerhalder
Преди „Дневниците на вампира“ Иън Зомърхелдър стана известен с ролята си в „Изгубени“

Иън Сомърхолдър намокри мечтите на не една или две тийнейджърки в „Дневниците на вампира“. Актьорът приключи с тази своя роля когато The Vampire Diaries излъчи последния си сезон миналата година. Сега обаче се оказва, че той ще остане в същия жанр, тъй като му предстои нов вампирски сериал.

V-Wars е базиран на комикс и Netflix вече са му поръчали цял сезон от 10 епизода. В него бившето гадже на Нина Добрев ще играе доктор Лутър Суон, който опознава ужасяващия свят на вампирите след като мистериозна болест превръща най-добрия му приятел, Майкъл Фейн, в безмилостен кръвопиец, хранещ се с други хора. Пилотният епизод ще бъде режисиран от Брад Търнър („Старгейт“ и „Старгейт: Атлантида“), а основни сценаристи са Уилям Лорин и Глен Дейвис (Aftermath).

Президентът на компанията-дистрибутор, IDW Entertainment, Дейвид Озер, също ще бъде изпълнителен продуцент. Той казва следното: „Не можехме и да си мечтаем за по-добър избор за предвождащ актьорския състав от Иън Сомърхолдър, който да ни донесе опита си в жанра от годините му в „Дневниците на вампира“. Той ще бъде и движеща творческа сила в сериала, както и режисьор на някои епизоди. Много сме развълнувани от партньорството си с Нетфликс за това да покажем този многолик свят на публиката по целия свят“.

Сомърхолдър няма голям опит като режисьор, а фактът, че човек, замесен в Aftermath, ще е основно действащо лице тук, не вдъхва никакво доверие, но все пак феновете на жанра могат да дадат шанс на V-Wars. В сюжета д-р Суон ще живее в свят, където вампирите стават все по-разпространени и накрая обществото се разделя на чудовища и хора. Главният герой прави всичко възможно да разбере какво се случва, докато най-добрият му приятел става лидер на вампирския ъндърграунд. Netflix със сигурност се радват на придобивката, тъй като това е един от малкото жанрове, в които досега не са имали собствено предложение.

Не се знае кога ще започнат снимките, нито кога ще се излъчи сериалът, но ще ви държим в течение за важните новини покрай него.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата