telltale-the-walking-dead-season-3-javier-in-junkyard

Идва трети сезон от „Живите мъртви“ на Telltale Games

Отново ще оцелявате в кожата на персонажи от света на The Walking Dead.

Ниган вече установи властта си в сериала „Живите мъртви“ (което хич не се нрави на голяма част от зрителите), но в историята на The Walking Dead: A Telltale Series още не са стигнали до него (и ще е по-добре ако Ниган е от героите, които не се появяват там). Епизодичните игри вече направиха два сезона, които критиката и геймърите посрещнаха с отворени обятия, а в края на тази година ще тръгне и трети. В него ще се завърне Клементайн от първи сезон, но пораснала, а подзаглавието на сезона е „Нова граница“.

Първият от петте епизода ще направи световната си дигитална премиера на 20 декември в Telltale Online Store, Steam и други места за компютър, в Xbox Games Store за Xbox One и Xbox 360, в PlayStation Network за PS4 и PS3 и в App Store и Google Play за мобилните устройства съответно с iOS или Android. Ще има и отстъпки за предварителни поръчки, които са различни за различните платформи.

Бутон за зареждане на YouTube видео

Когато семейството е всичко, което ти е останало… докъде би стигнал, за да го предпазиш? Четири години след като обществото беше разкъсано от немъртви ръце, оазиси на цивилизацията започват да се оформят сред хаоса. Но на каква цена? Може ли да се има доверие на живите на тази нова граница? Като Хавиер, млад мъж, решен да намери изгубеното си семейство, срещате младо момиче, което е преживяло невъобразима загуба. Името й е Клементайн и вашите съдби са свързани в история, където всеки ваш избор може да ви е последен.

Докато отзивите за сериала в момента не са възторжени, игрите по „Живите мъртви“ не губят одобрение. Те позволяват на играча наистина да се потопи в света и да направи трудни избори, които да определят бъдещото развитие на героя му. С добре развитите сюжети и многобройни вариации на историята, The Walkind Dead: A New Frontier ще бъде същият хит като първите два сезона.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата