TwistedMetal

Изкривете метала така, че да ви е удобен!

Трейлър за предстоящия сериал Twisted Metal, адаптация на едноименните игри.

Дългогодишните геймъри вероятно са чували за Twisted Metal – дълга поредица игри, в която играчът управлява автомобил и целта му е да унищожи автомобилите на конкурентите си чрез богат набор от ракети, експлозиви и всякакви оръжия.

„Лудия Макс: Пътят на яростта“ е постапокалиптичен филм, също с автомобили с луд дизайн, оказал огромно влияние върху културата през последното десетилетие.

Двете се обединяват, за да ни доставят Twisted Metal – сериал с Антъни Маки, който комбинира елементи и от двете си вдъхновения, но по-скоро е в пародийния жанр. Днес излезе неговият трейлър:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Въпреки че Антъни Маки очевидно е звездата на продукцията, може случайно да разпознаете и още някое име в актьорския състав – Стефани Биатрис, Томас Хейдън Чърч, Уил Арнет, Самоа Джо, Нийв Кембъл и Ричард Кембъл. Сценаристи са Рет Рийз и Пол Уърник, които са се доказали с „Дедпул“ и „Зомбиленд“.

Премиерата на „Изкривен метал“ (не можем да се сдържим да не опитаме превод на името на български) ще бъде на 27 юли, но само за американската стрийминг платформа Peacock. Възможно е някой ден да го видим и по нашата SkyShowtime, но предвид скоростта им да качват такива продукции за родната аудитория – не бихме се обзаложили, че ще е скоро.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата