Letniqt ricar ttt

Излезе още едно досие на Дрезден!

На пазара е „Летният рицар“, част от поредицата „Досиетата на Дрезден“ от Джим Бъчър, изд. „Колибри“.

Letniqt ricar cccПоредицата „Досиетата на Дрезден“ продължава с пълна сила! Вече можете да намерите и четвъртата книга, озаглавена „Летният рицар“. Романът продължава започнатото от предишната част с елфската сюжетна линия и обещава нови нереални приключения за единствения магьосник в Чикаго.

Откакто приятелката му е напуснала Чикаго, за да се опита да се справи с новопридобитата си страст към кръвта, Хари Дрезден здравата го е закъсал. Не може да си плаща наема. Отчуждил се е от всичките си приятели. Единственият професионален магьосник в телефонния указател се е превърнал в един отчаян човек.

И точно когато изглежда, че нещата няма как да станат по-зле, на сцената се появява Зимната кралица на феите. Тя му прави предложение, което Хари няма как да откаже, ако иска да се освободи от контрола на своята фея кръстница и – с малко повече късмет – да сложи край на гадната поредица от лошо стечение на обстоятелствата. Единственото, което трябва да направи, е да открие кой е убил дясната ръка на Лятната кралица – Летния рицар, и да изчисти името на Зимната кралица.

Задачата изглежда доста проста, докато Хари Дрезден не разбира, че съдбата на целия свят зависи от разрешаването на този случай.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата