tigyryt voin

Излезе продължение на „Мисията Атлантида“

По книжарниците можете да намерите романа „Тигърът воин“ от Дейвид Гибинс, изд. „Бард“.

Какво получавате, ако смесите Индиана Джоунс с Дан Браун? Отговорът е Дейвид Гибинс и три милиона продажби… Така „Дейли мейл“ представя новия роман на Дейвид Гибинс, в който героите от „Мисия „Атлантида“ се срещат отново, за да разкрият нова мистерия с древни корени и свръхестествени елементи.

Следата започва сред римски руини и води към корабокрушение край египетския бряг. Световноизвестният морски археолог Джак Хауърд и неговият екип от учени и авантюристи, бивши хора от специалните сили, тръгват през мистериозната джунгла на Индия по следите на легендарна група изчезнали римски легионери.

Междувременно в Киргизстан прелестната археоложка, с която Хауърд открива Атлантида, попада на доказателства за тайни, които са погребани с костите на хиляди търсачи, опитвали да ги открият през вековете. Тези две нишки се докосват в древното минало, но се оказва, че Джак не е първият Хауърд, който се е натъкнал на тях. Повече от век преди това неговият прапрадядо – изключителен войник от Кралските инженери – се е върнал от експедиция в Индия със спомена за скъпоценен камък с ужасяваща мощ. Миналото може да е заровено, но то със сигурност не е мъртво. И в него е скрито могъществото, с което някои от най-безмилостните тирани в историята са искали да властват над света…

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата