Razplata ttt

Излиза финалът на „Най-тъмните сили“

На 24 февруари излиза „Разплата“, последна част от трилогията „Най-тъмните сили“ на Кели Армстронг, изд. „Колибри“

От следващия понеделник по книжарниците ще можете да намерите „Разплата“ – финалът на трилогията „Най-тъмните сили“ от Кели Армстронг. Историята, която започна с „Призоваването“ и продължи с „Пробуждането“ скоро ще намери своя край.

Петнайсетгодишната Клоуи и нейните приятели Тори, Саймън и Дерек са генетично модифицирани и притежават свръхестествени способности. Те бягат от групата злонамерени учени, която ги е създала, и докато се крият при семеен приятел, разкриват злокобния план на групата спрямо тях. Клоуи, която е в състояние да вдигне мъртвите от техните гробове дори в съня си, се мъчи да контролира силата си и да използва способностите си, за да спаси своите приятели. Положението се усложнява още повече, когато тя се опитва да се пребори с чувствата си към добродушния магьосник Саймън и самотния, неразбран от никого върколак Дерек.

Кели Армстронг е родена и живее в Канада, заобиколена от съпруг, три деца и внушителна менажерия. Учила е психология, занимавала се е с компютърно програмиране, посещавала е семинари по творческо писане. Сега създава бестселъри и взривява листите на Ню Йорк Таймс – както с трилъри, чийто главен герой е Свръхестественото, така и с ърбън фентъзи истории за тийнейджъри. В актива си има 20 романа, които я нареждат сред най-успешните автори на криминални и хорър творби в света – Шарлейн Харис, Лоръл К. Хамилтън и Ким Харисън.

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата