twdm

Изпитайте лично историята на Мишон от „Живите мъртви“

Telltale Games пуска минисериал от игрички за култовата героиня от сериала.

По случай премиерата днес на In Too Deep – първия от трите епизода на The Walking Dead: Michonne, Telltale Games пуснаха специален трейлър. В поредицата от игри ще видим историята на Мишон между броеве 126 и 139 на комикса, както и между втори и трети сезон на епизодите от играта The Walking Dead. Вижте повече:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Мишон е едва третият персонаж от комиксите и сериала, който се появява в игрите – първите двама бяха Глен и Хършел, които се появиха за малко в първи сезон. Тъй като обаче героинята е доста по-бойна от всички останали в тази интерпретация, мечовете й ще влизат често в употреба, което значи леко променен геймплей спрямо това, на което почитателите на тези игри са свикнали.

Telltale Games обраха редица награди за своите сериалоигри, в които акцентът беше не върху боевете, а върху сюжета и историята на героите. Феновете следят излизането на новите епизоди с повишено внимание, а минисериалоиграта за Мишон ще им залъже апетита докато чакат трети сезон от The Walking Dead. Опитът за минисериал между първи и втори сезон, The Walking Dead: 400 Days се оказа недотам сполучлив, но за Мишон разработчиците сигурно са се поучили от грешките си и са направили нещо по-добро.

Играта излиза днес за Mac, PC, PS3, PS4, Xbox 360 и Xbox One. Два дни по-късно, на 25 февруари ще излезе и за мобилни устройства с Android или iOS.

Ето и по-дълъг геймплей трейлър от миналата седмица:

Бутон за зареждане на YouTube видео

Публикацията не е актуализирана от повече от една година, съдържанието може вече да не е актуално към днешна дата